dilluns, 9 de març del 2015

Calçotada a l'Escarola

El proper dissabte dia 14 de març celebrarem la III Calçotada de l'Hort Cooperatiu de La Creu Alta, l'Escarola.

La jornada començarà a les 12h del migdia amb el taller pràctic de plantar patates, un dels productes que més ha funcionat en aquests dos anys i mig d'hort. Així mateix, aprofitarem per collir els calçots que hi tenim plantats. Amb els que hi ha no podrem pas alimentar a tota la gent que es preveu que vindrà a la calçotada, però si que ens permetrà fer un tastet per a cadascú d'un producte de màxima proximitat. I no patiu que ja en encarregarem després de tenir calçots perquè tothom quedi ben tip.

La celebració ens permetrà també presentar en societat el projecte del Casal Popular de La Creu Alta, El Tallaret. Aprofitarem, doncs, la trobada per explicar en quin punt es troba el procés i quin és el nou full de ruta després de l'aprovació del projecte al ple municipal i altres novetats molt recents encara. Serà una oportunitat per fer el llançament de la campanya de captació de socis/es i per posar en marxa la nova pàgina web i el twitter del Casal.

I, finalment, tindrà lloc l'acte central del dia amb la Calçotada. Garantim menjar i beure per tothom. A part dels calçots, la carn, les patates i el pa torrat amb tomàquet, podrem fer el vermut, menjar postres i fer el cafè. Així que si encara no teniu els tiquets, podeu comprar-los als bars Què Dius? i Velòdrom o el dimecres a la tarda a l'oficina de l'Associació de Veïns/es de La Creu Alta.  

Seguim fent barri!